Çorum'da 2 Ayrı Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da 2 Ayrı Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Çorum\'da 2 Ayrı Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Çorum'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.

28.07.2012 04:47

Çorum'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.

İlk kaza Çorum-Ankara karayolunda meydana geldi. Ali Karakaş (27) yönetimindeki motosiklet Ankara karayolunda seyir halinde iken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Önce orta refüje çarpan motosiklet daha sonra elektrik direğine çarptı. Bir fotoğraf stüdyosunda çalıştığı öğrenilen talihsiz genç olay yerinde hayatını kaybetti.

Karakaş'ın cenazesi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Buharaevler kavşağında meydana gelen trafik kazasında ise bir kamyonun kamyonun otomobile çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere Çorum'dan Ankara istikametine seyir halinde olan A.Ü. yönetimindeki 06 SCS 61 plakalı kamyon Buharevler kavşağına geldiği sırada karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı öğrenilen Mustafa Kaya (42) yönetimindeki 19 TZ 897 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyon orta refüjde bulunan korkulukları yıktı. Yaklaşık 200 metre sürüklenen kamyon karşı şeride geçerek durabildi.

Kazanın ardından yaralanan otomobil sürücüsü Mustafa Kaya ve yanında bulunan Ramazan Ahmet Kaya (16) ile Emine Kaya (42) olay yerine çağrılan ambulanslarla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Ankara-Çorum karayolunda trafik bir süre kontrollü olarak verildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'da 2 Ayrı Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement