Çorum'da Yangın : 4 Ölü Haberine Ek (2) - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Yangın : 4 Ölü Haberine Ek (2)

Çorum\'da Yangın : 4 Ölü Haberine Ek (2)

Çorum'da YANGIN.Çorum'un İskilip İlçesi'nde çıkan yangında 4 kişinin ölmesi köylüleri de yasa boğdu.

26.03.2012 14:07

Çorum'da YANGIN : 4 ÖLÜ HABERİNE EK (2)

1 YIL ÖNCE TANIŞIP EVLENMİŞLERDİ

Çorum'un İskilip İlçesi'nde çıkan yangında 4 kişinin ölmesi köylüleri de yasa boğdu. Nurettin Kara ile Şerife Kara'nın 1 yıl önce görücü usulü ile tanışıp evlendikleri belirtildi. Şanlıurfa'da oturan Şerife Kara'nın geçen yıl yapılan düğün ile Çorum'un İskilip İlçesi'ne gelin geldiği belirtildi. Evde bulunan ve hayatını kaybeden Adalet Çimen'in de Şerife Kara'nın kız kardeşi olduğu ve Şanlıurfa'dan 20 gün önce dünyaya gelen yeğeni Fatma Kara'yı görmek için Çorum'a geldiği belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan Kaymakam Mehmet Yılmaz, yangının ilk belirlemelere göre sobadan çıktığını belirterek, "Yapılan incelemelerde sobanın çıkan kıvılcımlar birande evi alevler arasına almış. İçerdeki vatandaşlarımız da kendilerini dışarı atamamışlar. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Yangın, Hasan Uysal, Sadık Kara, Recep Karaman, Bekir Yumurtacı, Arif Yumurtacı ve Osman Uysal'ın da evlerine sıçradı. Bu evlerde kullanılamaz hale gelirken içerideki vatandaşlar kendilerini dışarı atarak kurtardı. - Çorum/ İskilip

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Yangın : 4 Ölü Haberine Ek (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement