Çorum'un Alaca ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı - Son Dakika
Güncel

Çorum'un Alaca ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı

Çorum\'un Alaca ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı

Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Burak Can Ergüder'in kullandığı otomobil ile Osman Yılmaz'ın kullandığı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler hastaneye kaldırıldı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

12.08.2023 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Alaca ilçesinde 2 kişinin yaralandığı ve ortalığın savaş alanına döndüğü trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün gece saatlerinde Alaca ilçesi Zile Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osman Yılmaz idaresindeki 19 LP 529 plakalı otomobil, caddede dönüş yapmak isterken, karşı yönden gelen Burak Can Ergüder idaresindeki 06 CSY 686 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardan birisi yol kenarında park halinde olan ticari araca çarparak durabildi. Kazada Oman Yılmaz aracında sıkışırken, diğer sürücü de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından Osman Yılmaz sıkıştığı yerden çıkartıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı kamerada

Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, 2 kişinin yaralandığı ve ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki otomobilin yolda çarpıştığı görülüyor. Çarpışmanın etkisi ile otomobillerden biri yol kenarında park halinde olan araca çarpıyor. Diğer otomobil ise kendi etrafında defalarca dönerek durabiliyor. - ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'un Alaca ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement