Engelliler Coşkun Sabah'la Coştu - Son Dakika
Güncel

Engelliler Coşkun Sabah'la Coştu

Engelliler Coşkun Sabah\'la Coştu

Marriott Hotel Asia'da düzenlenen gecede sahne alan Coşkun Sabah'ın müzikleri ile eğlenen engelli dostlar ve aileleri, unutulmaz bir gece yaşadı.

07.12.2013 11:55  Güncelleme: 12:48

Marriott Hotel Asia'da düzenlenen bu özel gecede sahne alan  Coşkun Sabah'ın müzikleri ile eğlenen engelli dostlar ve aileleri, unutulmaz bir gece yaşadılar. Derneğin kurumsal ve bireysel bağışçıları, Yönetim, Denetim, Danışmanlar Kurulu Üyeleri ve çalışanların yanı sıra BEDD Danışmanlar Kurulu Başkanı Ediz Hun, Tiyatro Sanatçısı Serap Aksoy ve Türk Sinemasının Duayeni Yönetmen Ülkü Erakalın da  davetlileri yalnız bırakmadılar.
 
BEDD Genel Başkanı Kemal Demirel yemekte yaptığı konuşmada "Dernek olarak engellilere acıma yerine onların toplumsal hayata uyumları için çabamız sürmekte, biz engelliler kelebek gibiyiz, bu nedenle Kelebekler Özgür Olmalı düşüncemizle,  kolaylık sağlamak için tekerlekli – akülü sandalye, tedavi desteklerimizle yaşamlarına dokunarak mucizeler yaratmaya çabalıyoruz."

"Ayrıca engellilerimiz göz önünde olmadıkları için veya günlük yaşamdan uzak tutulduklarından engelli sayısının az olduğu düşünülmektedir, ne yazık ki ülkemizde 9 milyon civarında engellimiz bulunmaktadır" dedi.
Genel Başkan Demirel; "Biz bir yerlerden buraya gelmedik, hep aranızda vardık, yaşantının içindeyiz. En büyük çabamız ise sizler için, biz sıkıntının ne olduğunu biliyoruz, yarın bir engelli olduğunuzda bu sıkıntıları yaşamayın diye var gücümüzle engelleri ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
 
Ayrıca yaptığımız çalışmaları, denetimleri web sitemizde, sosyal ağlarda paylaşarak şeffaflığı ön plana aldık. Derneklere olan güvensizliği kendi adımıza yıktık. Bugün burada, siz değerli bağışçılarımıza destekledikleri engelli dostlarımız adına şükranlarını sundu. "
 
Gala Yemeğinde Sn. Erakalın'ın Türk sinemasında engellilere yönelik senaryolara atıfta bulunduğu ve Aliye Rona'nın rol aldığı 20 dakikalık kısa bir film gösterimi esnasında da duygulu anlar yaşandı.
 
Ediz Hun yaptığı konuşmada, "Derneğin 20 yılı geride bıraktığını, başarılı çalışmaları ile birçok engellinin hayatına dokunduğunu, sevginin ön plana çıkarıldığını ve böylelikle her zorluğun üstesinden gelindiğini, Gelin Hayatı Birlikte Paylaşalım duygusunun yoğun yaşandığını söyledi."
 
Engelli dünyasına yönelik sürdürülen farkındalık oluşturma mücadelesine güç katan, umutları arttıran, bağışları ve ürün destekleri ile BEDD Ailesinin yanında olan firma yöneticilerine Teşekkür Belgeleri takdim edildi.
 
Engelli dostların ve bağışçıların bir arada eğlendiği özel gecede, verilen hediyelerle mutlu anlar yaşandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelliler Coşkun Sabah'la Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement