Çukura Düşen Köpek 24 Gündür Kurtarılmayı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Çukura Düşen Köpek 24 Gündür Kurtarılmayı Bekliyor

Çukura Düşen Köpek 24 Gündür Kurtarılmayı Bekliyor

Gebze ilçesinde, 24 gün önce koşarken kanalizasyon çukuruna düşen köpek, bir fabrika bekçisi tarafından besleniyor.

14.08.2012 17:31

Gebze ilçesinde, 24 gün önce koşarken kanalizasyon çukuruna düşen köpek, bir fabrika bekçisi tarafından besleniyor.

Fabrika bekçisi Yakup Özdemir'in iddiasına göre, bir yaşındaki köpek, Gebze Muallimköy'de 24 gün önce yol üzerindeki 10 metre derinliğindeki kanalizasyon çukuruna düştü. Köpek, olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerinin uzun merdivenleri olmadığı gerekçesiyle çukurda bırakıldı. Doğduğundan beri elleriyle beslediği Akkuş isimli köpeğin terk edilmesini kabullenemeyen bekçi Yakup Özdemir, ekmek ve su dolu iki ayrı kovayı her gün iple çukura sarkıtarak 24 gün boyunca köpeği besledi.

24 gündür kanalizasyon çukurunda bekleyen köpek için AKUT ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri seferber oldu. Sabah saatlerinde AKUT ekipleri açık olan kanalizasyon kapağından içeri girdi. İki kişilik ekip yaklaşık 40 dakika içeride kaldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de AKUT'a destek vermesine rağmen köpek bulunduğu yerden çıkarılamadı. AKUT Kocaeli Bölge Müdürü Recep Salcı, kanalizasyon çukurunda köpeği görmelerine rağmen ulaşamadıklarını belirtti. Söz konusu kanalizasyon hattının Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'ne ait olduğunu, OSB yönetiminden destek istediklerini belirten Salcı, "Yerin üst kısmından kuyu açılıp, alttaki kanalizasyona ulaşmaya çalışacağız. Köpeği kanal içinde gördük ama ulaşmamız mümkün değil" dedi.

AKUT ve itfaiye ekiplerinin, Dilovası OSB yetkililerinden gelecek habere göre yeni bir kurtarma çalışması başlatacağı belirtildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çukura Düşen Köpek 24 Gündür Kurtarılmayı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement