Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bunların Partisi (Hdp) Bir Başka, Bu Tür Cezai Konumu Olmayan, Tutukluluğu... - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bunların Partisi (Hdp) Bir Başka, Bu Tür Cezai Konumu Olmayan, Tutukluluğu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bunların partisi (HDP) bir başka, bu tür cezai konumu olmayan, tutukluluğu veya mahkumiyeti olmayan bir başka adam bulamıyor mu da bunu cumhurbaşkanı adayı olarak çıkarıyor.

15.06.2018 14:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bunların partisi (HDP) bir başka, bu tür cezai konumu olmayan, tutukluluğu veya mahkumiyeti olmayan bir başka adam bulamıyor mu da bunu cumhurbaşkanı adayı olarak çıkarıyor. Dert başka."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bunların Partisi (Hdp) Bir Başka, Bu Tür Cezai Konumu Olmayan, Tutukluluğu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement