Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya Federal Cumhuriyeti'nde Devlet Başkanı Seçilen Muhammed Buhari'yi Telefonla Arayarak Tebrik Etti. Erdoğan Kenya'daki Terör Olaylarını Da Kınadı. - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya Federal Cumhuriyeti'nde Devlet Başkanı Seçilen Muhammed Buhari'yi Telefonla Arayarak Tebrik Etti. Erdoğan Kenya'daki Terör Olaylarını Da Kınadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya Federal Cumhuriyeti'nde devlet başkanı seçilen Muhammed Buhari'yi telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan Kenya'daki terör olaylarını da kınadı.

03.04.2015 00:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya Federal Cumhuriyeti'nde devlet başkanı seçilen Muhammed Buhari'yi telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan Kenya'daki terör olaylarını da kınadı.

Kaynak: StarGazete.com

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya Federal Cumhuriyeti'nde Devlet Başkanı Seçilen Muhammed Buhari'yi Telefonla Arayarak Tebrik Etti. Erdoğan Kenya'daki Terör Olaylarını Da Kınadı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement