Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yabancı Karşıtı ve İslam Düşmanı Akımlar Maalesef Giderek Sosyal ve Politik... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yabancı Karşıtı ve İslam Düşmanı Akımlar Maalesef Giderek Sosyal ve Politik...

12.06.2018 18:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yabancı karşıtı ve İslam düşmanı akımlar maalesef giderek sosyal ve politik hayatı daha çok zehirliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yabancı karşıtı ve İslam düşmanı akımlar maalesef giderek sosyal ve politik hayatı daha çok zehirliyor. Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimi Avrupalı siyasetçiler de adeta yangına körükle gidiyor. 6 milyonu aşkın vatandaşı Avrupa devletlerinde yaşayan bir ülke olarak bu kötü gidişattan son derece rahatsızız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Yabancı Karşıtı ve İslam Düşmanı Akımlar Maalesef Giderek Sosyal ve Politik... - Son Dakika


Advertisement