Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merih Demiral'ın cezasını kabul etmiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merih Demiral'ın cezasını kabul etmiyor

05.07.2024 14:31

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, UEFA'nın milli futbolcumuz Merih Demiral'a verdiği 2 maç men cezasını kabul etmiyor. Yılmaz, kararın özgürlükçü ve hakkaniyetli bir yaklaşımla incelenerek düzeltilmesini beklediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Milli futbolcumuz Merih Demiral'a UEFA'nın 2 maç men cezası kararı kabul edilemez. Kararın özgürlükçü ve hakkaniyetli bir yaklaşımla ve savunma dosyası ciddiyetle incelenerek düzeltilmesini bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, UEFA Disiplin Kurulunun, EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki "bozkurt" hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesine tepki gösterdi.

Kararı "kabul edilemez" olarak nitelendiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Kararın özgürlükçü ve hakkaniyetli bir yaklaşımla ve savunma dosyası ciddiyetle incelenerek düzeltilmesini bekliyoruz. Futbolun heyecanı ve güzelliği ön yargılı kararlarla gölgelenmemelidir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merih Demiral'ın cezasını kabul etmiyor - Son Dakika


Advertisement