Cumhurbaşkanlığı Sarayı İçin Skandal Benzetme! - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Sarayı İçin Skandal Benzetme!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı İçin Skandal Benzetme!

Milletin üzerlerine çektiği sifonu hazmedemiyorlar...

05.11.2014 20:59  Güncelleme: 21:03


Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı için skandal bir benzetmede bulundu.

Oda Tv, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili açıklama aldı.

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, "Cumhurbaşkanı bir uçağa ya da helikoptere binip kaçak saraya yukarıdan bakması halinde mimari formunun alaturka tuvalet taşına benzediğini görecektir" ifadesini kullandı.

ODA TV HABER YAPARKEN SKANDALA SKANDAL EKLEDİ

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanının açıklamaları haber yapılırken Cumhurbaşkanlığı Sarayı yerine manşette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı kullanıldı. Cumhurbaşkanı ile alafranga tuvalet ile yan yana konularak fotoğrafta 'Şaşırtıcı benzerlik' ibaresine yer verildi.
İşte o skandal manşet resmi...

Cumhurbaşkanının fotoğrafının bu şekilde kullanılarak çirkin bir benzetme yapılması sosyal medyada da tepkilere neden oldu.

Kaynak : Haber7


Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Sarayı İçin Skandal Benzetme! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement