Cumhuriyet Bayramı Beşiktaş'ta Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Bayramı Beşiktaş'ta Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Beşiktaş\'ta Coşkuyla Kutlandı

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHABeşiktaş'ta,Cumhuriyet'in 93. yılı düzenlenen fener alayı ve konserlerle kutlandı.

29.10.2016 22:24

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER/ İstanbul DHA

Beşiktaş'ta,Cumhuriyet'in 93. yılı düzenlenen fener alayı ve konserlerle kutlandı. Binlerce kişinin katıldığı Cumhuriyet yürüyüşünde vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle birlikte Balmumcu'dan, Barbaros Meydanı'na yürüdü. Yürüyüşe Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katıldı. Barbaros Bulvarı'ndan meydana inan kortej konser alanına geçti.

"CUMHURİYET'İ DEĞERLİ KILAN ŞEY ONA SAHİP ÇIKANLARDIR"

Vatandaşlarla birlikte yürüyen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Cumhuriyete sahip çıkmanın önemini belirterek, "Türkiye Cumhuriyetinin parlayan nişanı Cumhuriyet. Bizde onun anlamına, değerine özgürlükçü, çağdaş, aziz Atatürk'ün bu ülkede inşa ettiği değerlere yakışan Beşiktaş'tan İstanbul'a, İstanbul'dan tüm Türkiye'ye Cumhuriyete sahip çıkışımızın mesajını veriyoruz. Hiç şüphesiz Cumhuriyet bütün Türkiye'nin. Cumhuriyet'i değerli kılan şey ona sahip çıkanlardır. Ona nasıl sahip çıkıldığını bizde Beşiktaş'tan tüm Türkiye'ye gösteriyoruz. Cumhuriyetimize, özgürlüklerimize hep beraber sahip çıkalım. En çok Cumhuriyet bayramına, coşkuyla kutlayarak sahip çıkalım" dedi.

7 SANATÇI KONSER VERDİ

Barbaros Meydanı'nda ki program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gecenin devamında Bora Öztoprak, Fuat Saka, Grup Gündoğarken, Hüsnü Arkan, Hüseyin Turan, Suat Suna ve Onur Uğuş sanatçılar konser verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Bayramı Beşiktaş'ta Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement