Dak Ekibinden Su Altı Arama Kurtarma Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Dak Ekibinden Su Altı Arama Kurtarma Eğitimi

Dak Ekibinden Su Altı Arama Kurtarma Eğitimi

Eskişehir Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekibi, su üstünün yanı sıra Çifteler Belediyesi’nin desteğiyle de su altı arama kurtarma eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

05.03.2015 12:02

Eskişehir Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekibi, su üstünün yanı sıra Çifteler Belediyesi'nin desteğiyle de su altı arama kurtarma eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehirde birçok başarılı operasyona imza atan Dorlion Arama Kurtarma ekibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine her hafta düzenli olarak tahsis edilen Kent Park'daki yüzme havuzunda su üstü kurtarma eğitimleri yapan DAK, bu çalışmalarını Çifteler Belediyesinin desteğiyle de su altında da sürdürüyor.

DAK Ekibi, Çifteler Belediyesi Dalış Kulübü, Eskişehir İtfaiye Müdürlüğü ekibi ve AKEM ile birlikte Sakarbaşı'nda dalış çalışmaları yaptı. DAK Başkanı Ömer Canayakın, Sakarbaşı'nın adeta su altı cenneti olduğunu, kurtarma eğitimlerinin bir bölümünün burada yapacaklarını söyledi. Bu çalışmalara destek veren Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen'e, Çifteler Spor Dalış Kulübüne ve Eskişehir İtfaiyesi'ne teşekkürlerini ileten Canayakın, ekip olarak insana gönül verdiklerini belirtti. Ömer Canayakın, gerek arama kurtarma faaliyetlerine gerek insani her türlü yardımlaşma çalışmalarını ara vermeden sürdüreceklerini, "Eskişehir'in Nefesi" olmaya devam edeceklerini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dak Ekibinden Su Altı Arama Kurtarma Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement