Fatih'te kadın çantası, takı ve süs eşyası satan 70 yaşındaki Memduh Öztürk'ün, Çapa Otobüs durağı arkasında unuttuğu çanta polisi alarma geçirdi.
Saat 17.20'de otobüs durağının arkasında kadın çantası olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen ekipler, şüpheli çanta nedeniyle otobüs durağı ve çevresini şerit çekip yaya geçişine kapattı. Ayrıca olay yerine bomba imha ekipleri çağırıldı. Yaklaşık 20 dakika sonra polislerin yanına gelen Memduh Öztürk çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Öztürk, bu sırada da polislerin bir anlık dalgınlığından yararlanarak güvenlik şeridini geçip çantasını aldı.
"ÇANTALARIN BİRİNİN EKSİK OLDUĞUNU FARK ETTİM"
Namaza gittiği için çantayı unuttuğunu belirten Öztürk, "Ben burada seyyar satıcılık yapıyorum. İkindi namazına gittim. Çantaların birinin eksik olduğunu fark ettim. Koşarak geri geldim. Beni bu çevrede her kez tanır. Çantanın içinde yüzük, kolye, yara bantı var" dedi. Çantasını alan Memduh Öztürk ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
- İstanbul
Son Dakika › Güncel › Dalgın Seyyar Satıcı Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?