Dantel, Lokum Koleksiyonu'nda Yerini Aldı - Son Dakika
Güncel

Dantel, Lokum Koleksiyonu'nda Yerini Aldı

Dantel, Lokum Koleksiyonu\'nda Yerini Aldı

Nesilden nesile, anneden kıza geçen, çeyiz için değerli bir armağan olarak sunulan dantelin zarif motifleri; Atlas Halı kalitesi ve modern çizgileriyle evlerimize taşınıyor.

13.01.2014 16:21

ATLAS HALI'DAN DANTELİN ZARAFETİNE YEPYENİ BİR YORUM!

Nesilden nesile, anneden kıza geçen, çeyiz için değerli bir armağan olarak sunulan dantelin zarif motifleri; Atlas Halı kalitesi ve modern çizgileriyle evlerimize taşınıyor. Atlas Halı'nın başarılı tasarımcılarından Eda Güreli Şen'in imzasını taşıyan Dantel, beyaz, mavi ve pembe renk seçenekleriyle ve özgün yorumuyla dikkat çekiyor.

Kendi kendini temizleyen ve leke barındırmayan nano halılarıyla büyük ilgi görmeye devam eden Atlas Halı, koleksiyonlarını da zenginleştirmeyi sürdürüyor.
Atlas Halı; Halaz, Hüma, Eşme, Mozaik, Asma, Sakız, Nakış, Narin, Filiz, Gümüş, Lokum Ala, Hayal, Lokum, Kalem ve Engin adlı ürünlerin bulunduğu Lokum Koleksiyonu'na Dantel'i de kattı.

Dantel motiflerinin zarafeti Atlas Halı'nın yenilikçi yorumuyla evimizin halısında!

Beyaz, mavi ve pembe renk seçenekleri bulunan Dantel; çeyizlerin en kıymetlisi olarak değerlendirilen, anneden kıza geçen dantel motiflerinin zarafetini, genç ve başarılı tasarımcı Eda Güreli Şen'in ince, zarif çizgileriyle ve özgün yorumuyla günümüze taşıyor.

Atlas Halı'nın kendi kendini temizleme özelliğine sahip Dantel halısı; pembe ve mavilerin yumuşaklığı ve beyazın saflığıyla, dantelin zarif ve nostaljik çizgilerini yaşam alanlarında görmek isteyenler için özlenen sıcak atmosferi yaratıyor.

Atlas Halı'nın nano halıları benzersiz özellikleriyle dünyada ilk ve tek!

Nano halılar, aşağıda yer alan üstün özellikleri nedeniyle benzerlerinden sıyrılıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.

- · - Işık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.

· - Sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.

· - Küf, bakteri, mayt ve mantar barındırmıyor

· - Kimyasal maddeler içermiyor; evin her alanında güvenle kullanılabiliyor.

· - Doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dantel, Lokum Koleksiyonu'nda Yerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement