Datça´Da Hüner Coşkuner Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Datça´Da Hüner Coşkuner Rüzgarı

Datça´Da Hüner Coşkuner Rüzgarı

Muğla'nın Datça İlçesi'nde Bir Konser Veren Türk Sanat Müziğinin Ünlü İsmi Hüner Coşkuner, Hayranlarının Gönüllerini Fethetti.

11.07.2010 12:49

MUĞLA'nın Datça İlçesi'nde bir konser veren Türk Sanat Müziğinin ünlü ismi Hüner Coşkuner, hayranlarının gönüllerini fethetti.

Belediyenin yaz kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Datça Amfi Tiyatro'da düzenlenen konseri yaklaşık 2 bin kişilik coşkulu bir kalabalık izledi. İki saati aşkın süreyle kaldığı sahnede izleyicilerden gelen istekleri seslendirmeye özen gösteren Hüner Coşkuner, şarkı aralarında esprili konuşmalarıyla da konsere ayrı bir renk kattı. Televizyon programlarında yeterince kendini anlatamadığından yakınan Coşkuner, ''Hüner Coşkuner neden hoşlanır? Hayvanları mı, doğayı mı sever? Yaşlıları sever mi? Bunların hiçbiri yok. Kısıtlı bir tanıtım var. Çık üç tane şarkı oku, tamam. Böyle bir sohbet olmuyor. Kulağıma da geliyor, benim için 'ne soğuk hanımmış' diyorlar. Ben soğuk muyum? Artık televizyonda canlı program istiyorum. Talkshow sunayım da görsünler bakalım Hüner Coşkuner soğuk muymuş' diye konuştu.

''Benzemez Kimse Sana' adlı şarkıyı okumadan önce yaşlı bir izleyicinin yanına gidip başını okşayan Coşkuner, ''Ben, Atatürk'ümüz için söylüyorum bu şarkıyı. Ulu Önder Atatürk için. Bizler onun yolundayız. Onun gösterdiği yolda gidiyoruz' dedi.

Coşkuner, konser öncesi 25 yıl önce tanıştığı dostu kuaför Erdal Apak'ın işyerini de ziyaret ederek hasret giderdi. Sibel-Erdal Kuaför'de bir saat süreyle saç ve makyajını yaptıran Coşkuner, DHA muhabirinin sorularını da yanıtladı. Saçları yaptırırken gazete okuyan Coşkuner, ''Gündemi takip ederim. Sabah gözümü açar açmaz, kahvaltıda günlük gazetelerimi okurum. Olaylardan bihaber değilim' dedi.

Anayasa değişikliğiyle ilgili konuşan Coşkuner, ''Halkımız en iyi jüridir. 12 Eylül'de halkımız karar verecek. Milletimiz için hayırlı olsun. Hangisi iyi ise o olsun. Artık iş referanduma kaldı' diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Datça´Da Hüner Coşkuner Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement