DAÜ Personeline Zaman Yönetimi ile İlgili Eğitim Verildi - Son Dakika
Güncel

DAÜ Personeline Zaman Yönetimi ile İlgili Eğitim Verildi

DAÜ Personeline Zaman Yönetimi ile İlgili Eğitim Verildi

DAÜ tarafından, DAÜ-SEM ve Personel İşleri Müdürlüğü'nün ortak olarak koordine ettikleri 'Zaman Yönetimi' ile ilgili seminer düzenlendi.

25.01.2013 16:06

İzgören Akademi'den Gökhan Okçu'nun eğitmen olarak bulunduğu eğitim, DAÜ personelinden yoğun ilgi gördü. 25 Ocak 2013 Cuma günü, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilen eğitimin açılış konuşmasını, DAÜ Tanıtım ve Gelişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri gerçekleştirdi. Prof. Dr. Nadiri, öncelikle bu eğitimlerin yürütülmesinde büyük rol oynayan DAÜ-SEM ve Personel İşleri Müdürlüğü'ne teşekkürlerini ileterek başladı.

DAÜ personeline yönelik olan bu eğitimlerin, bilinen konuları geliştirme veya farklı bir bakış açısıyla bakarak kişilerin hayatlarına olumlu şeyler kazandırdığını belirten Prof. Dr. Nadiri, eğitimin insan hayatındaki önemine de değindi. Prof. Dr. Nadiri, küreselleşen dünyada bireylerin kendi kişisel gelişimlerini sağladıktan sonra yaşam standartlarını artırarak eğitime önem vermeleri gerektiğini söyledi. DAÜ personelinden beklenilenin bu tür eğitimlere katılmaları olduğunu söyleyen Prof. Dr. Nadiri, belirli bir zamandan sonra, bu eğitimlerin üretkenlik anlamında personelin iş hayatına olumlu bir yansıma yapıp yapmadığı ile ilgili tespit yapılacağını da dile getirdi. Ayrıca, bu tür eğitimlerin kişilerin kariyer planlamalarına ve kişisel gelişime dolayısıyla DAÜ'ye büyük katkı sağlayacağını da ekleyen Prof. Dr. Nadiri, katılımcılara, İzgören Akademi'nin değerli eğitmenlerine ve üniversitenin gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Ardından sözü 'Zamanı Yönetmek mi?' konulu eğitim sunumu ile Gökhan Okçu aldı. Eğitimin hedefinin, bir gün içerisindeki yirmi dört saati daha etkin kullanmanın yollarını öğrenmek olduğunu dile getiren Okçu, katılımcılarla interaktif bir şekilde eğitimi sürdürdü. Yaklaşık beş saat süren eğitim, Okçu'nun eğlenceli anlatımı ile katılımcıların oldukça keyifli saatler geçirmesine neden oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ Personeline Zaman Yönetimi ile İlgili Eğitim Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement