Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımını Destekliyor - Son Dakika
Güncel

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımını Destekliyor

Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımını Destekliyor

Türkiye'nin markalı lider konut üreticisi Demir İnşaat, 2 yıldır destek verdiği Büyükçekmece Basketbol Takımı'nı yeni sezonda da destekleme kararı aldı.

23.08.2017 17:37

2015-2016 sezonunda Büyükçekmece Basketbol Takımı'yla sponsorluk sözleşmesini imzalayan Demir İnşaat, 2017-2018 sezonunda da Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın isim sponsoru olacak. Büyükçekmece Basketbol Takımı gelecek sezonda da Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı adıyla hem Türkiye Basketbol Ligi'nde hem de uluslararası arenada boy gösterecek.

Türkiye'de binlerce aileyi ev sahibi yapan, konut sektöründe 33 yıldır lüks konut projelerine imza atan, Demir Grup çatısı altında yer alan Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımı'nı yeni sezonda da yalnız bırakmama kararı aldı. Buna göre, 2017 – 2018 Türkiye Basketbol Ligi'nde ve FIBA Europe Cup'ta Büyükçekmece Basketbol Takımı, Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı adıyla mücadele edecek.

HAMİT DEMİR: "GENÇLERİMİZİN SPORA YÖNELMESİNİ İSTİYORUZ"

Spora ve sporcuya desteklerinin hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir,"Demir Grup ailesi olarak gençlerimizin spor yapması ve takımların altyapılarına yönelmeleri konusunda ciddi bir bütçe ayırdık. Spor yapan gençlerimizin gelecek yaşamlarında daha başarılı olacaklarını düşünüyorum. Bu amacımız doğrultusunda, kulüp ile gerekli sponsorluk anlaşmasını bu sezon için de imzaladık. 2017- 2018 sezonunda takımın adı Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı olarak devam edecek." dedi.

TÜRKİYE'Yİ AVRUPA'DA TEMSİL EDECEK

Sponsorluk anlaşmasından dolayı son derece mutlu olduklarını kaydeden Hamit Demir, "Basketbol, futbol kadar heyecanlı bir spor. Basketbolda bırakın dakikayı saniyeler içinde birçok şey değişebiliyor. Haliyle bu da izleyenlere, taraftar gruplarına oldukça keyif veriyor. Ben bu sene maçların daha heyecanlı ve keyifli geçeceğini düşünüyorum. Öte yandan, geçen sene Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı ay yıldızlığı bayrağımızı FIBA Europe Cup'ta dalgalandırdı. Bu turnuvada; Ülkemizi, Büyükçekmece halkını ve Demir inşaat ailesini gururla ve başarılı bir şekilde temsil etti. Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın bu sene Basketbol Süper Ligi'nde daha da iyi sonuçlar elde edeceğine yürekten inanıyorum. Öte yandan Avrupa arenasında ülkemizi bir önceki yıla kıyasla daha başarılı bir şekilde temsil edeceğini canı gönülden diliyor ve arzuluyorum. Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın yönetimine, teknik heyete ve oyuncularına 2017-2018 sezonunda başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demir İnşaat, Büyükçekmece Basketbol Takımını Destekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement