Demirci'den Haleplilere 600 Çuval Un Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Demirci'den Haleplilere 600 Çuval Un Gönderildi

Beşir Derneği Demirci ilçe temsilciliği tarafından düzenlenen "Halep için Uzat Elini" yardım kampanyasında toplanan 600 çuval un Haleplilere gönderildi.

28.12.2016 00:38

Beşir Derneği Demirci ilçe temsilciliği tarafından düzenlenen "Halep için Uzat Elini" yardım kampanyasında toplanan 600 çuval un Haleplilere gönderildi.

Hayırseverlerin verdiği 600 çuval un ve insani yardım malzemelerinin yüklendiği tır Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi önünde düzenlenen törenle Haleplilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Belediye Başkanı Selami Selçuk cemaatlerin iktidara ortak olmak, kendilerine ticari imkanlar sağlamak için değil, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak için çaba göstermesi gerektiğini söyledi.

Beşir Derneği'nin Suriye'deki insanlık dramının istismarını yapmadığını, ihtiyaç sahiplerinin sorununu çözmek için çalıştığını ifade eden Selçuk, "Suriye bizim gönül coğrafyamızın içindedir ve Suriyeliler bizim kardeşlerimizdir. Dünyanın neresinde bir problem varsa biz o problemin çözülmesi noktasında kendimizi mesul hisseden medeniyetin çocuklarıyız." dedi.

Beşir Derneği Demirci Temsilcisi İbrahim Sevgi de "Dernek olarak Halep'teki kardeşlerimizin derdine derman, sıkıntılarına az da çözüm olması için un kampanyası başlattık. 600 çuval un topladık, yardım tırımızı onlara gönderiyoruz. Orada yaşayan kardeşlerimizin hayır ve duasına muhtacız. Allah onları korusun." şeklinde konuştu.

Demirci\'den Haleplilere 600 Çuval Un Gönderildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demirci'den Haleplilere 600 Çuval Un Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement