Demircili Üreticinin Yüzü Gülüyor - Son Dakika
Güncel

Demircili Üreticinin Yüzü Gülüyor

Demircili Üreticinin Yüzü Gülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin kırsal kalkınmaya yönelik hamleleri, fidan dağıtımıyla devam ediyor.

26.10.2017 16:04  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca Demircili üreticilere 21 bin 909 adet ceviz ve baden fidanı dağıtıldı. Üreticiler, destekleri nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin kırsal kalkınmaya yönelik hamleleri meyvesini vermeye devam ederken, üreticiye yönelik destekler de devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Demircili üreticilere 21 bin 909 adet ceviz ve badem fidanı dağıttı. Fidan dağıtımı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan tarafından gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca sürdürülen "Meyveciliği Geliştirme Projesi" kapsamında fidanların dağıtıldığını belirten Aysan, üreticilere ürünlerinin bereketli olması temennisinde bulundu.

ZEYTİN FİDANI DA DAĞITILACAK

Kırsal kalkınmaya yönelik projelere hızla devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, Demirci'de badem ve ceviz fidanının dağıtımlarının tamamlanmasının ardından kısa bir süre içinde zeytin fidanı dağıtımı da gerçekleştireceklerini söyledi. Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin kalkınması için çalışmalara ve proje üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demircili Üreticinin Yüzü Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement