'deniz Feneri E. V. ' Soruşturması: Zahit Akman Ankara'da Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

'deniz Feneri E. V. ' Soruşturması: Zahit Akman Ankara'da Gözaltına Alındı

\'deniz Feneri E. V. \' Soruşturması: Zahit Akman Ankara\'da Gözaltına Alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Deniz Feneri e. V soruşturması kapsamında RTÜK eski Başkanı Zahid Akman Ankara'da gözaltına alındı.

06.07.2011 14:20

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Deniz Feneri e. V soruşturması kapsamında RTÜK eski Başkanı Zahid Akman Ankara'da gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında Kanal 7 Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çelik, Genel Yayın Yönetmeni İsmail Karahan ve Finans Müdürü Erdoğan Kara İstanbul'da, Zekeriya Karaman ise Bayburt'ta gözaltına alındı.

Ankara ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. RTÜK eski Başkanı Zahit Akman Ankara'da, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni İsmail Karahan, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çelik ve Finans Müdürü Erdoğan Kara İstanbul'da, Kanal-7 Yönetim Kurulu Başkanı ve ortaklarından Zekeriya Karaman ise Bayburt'ta gözaltına alındı. İstanbul'da gözaltına alınan Karahan, Çelik ve Kara, daha sonra uçakla Ankara'ya getirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne giriş yapan 3 şüpheli, ardından adliyeye sevk edilecek. Bayburt'ta gözaltına alınan Karaman ise önce Erzurum'a, ardından uçakla Ankara'ya gönderildi.

AKMAN SABAH GÖZALTINA ALINDI

Ankara polisi, sabah erken saatlerinde eski RTÜK Başkanı Zahit Akman'ın evine gitti. Karşısında polisi gören Zahit Akman'ın önce şaşırdığını belirterek, 'Hayırdır' diyerek şaşkınlığını dile getirdiği öğrenildi.

Zahit Akman daha sonra hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada sorgulaması devam eden Akman, işlemlerin ardından bugün Adliye'ye sevkedileceği öğrenildi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'deniz Feneri E. V. ' Soruşturması: Zahit Akman Ankara'da Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement