Denize düşen genç kızı dalgıç kurtardı - Son Dakika
Güncel

Denize düşen genç kızı dalgıç kurtardı

Denize düşen genç kızı dalgıç kurtardı

Marmaris'te denize düşen 18 yaşındaki genç kız, bir dalgıç tarafından kurtarıldı.

29.11.2013 17:27

Marmaris'te denize düşen 18 yaşındaki genç kız, bir dalgıç tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Eski Gümrük İskelesi'ne yalnız başına gelen B.A, henüz belirlenemeyen nedenle denize düştü. İskede demirli bulunan bir teknede çalışan ve aynı zamanda dalgıç olan Talha Bayram, kızın çığlık sesini duydu ve denize düştüğünü fark etti.

Suya atlayan Bayram, genç kızı denizden çıkartarak tekneye aldı ve ilk sağlık müdahalesini yaptı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Tekneden çıkartılarak sedyeye konulan yarı baygın haldeki B.A, ambulansa alınarak Marmaris Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

İfadesine başvurulmak üzere Marmaris Polis Merkezine götürülen Bayram, kızın iskelede ağladığını gördüğünü, oturması için bir sandalye verdiğini, su ikram ettiğini söyledi.

Daha sonra teknesine geri döndüğünü anlatan Bayram, "Kısa bir süre sonra kızın çığlık sesisini duydum ve denizin içinde olduğunu gördüm. Hemen suya atlayarak tekneye çıkardım. Dalgıç olduğum için ilk yardım sertifikam var. İlk sağlık müdahalesini yaptıktan sonra telefonundan ailesini arayarak durumu bildirdim" dedi.

Bayram, 2006'da benzer bir olayla karşılaştığını ancak denizden kurtardığı kişinin hayatını kaybettiğini anlattı. O olaydan çok etkilendiğine dikkati çeken Bayram, bu tür vakaları görür görmez denize atmadan yapamadığını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denize düşen genç kızı dalgıç kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement