Denizli'de Engelliler Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Engelliler Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Denizli\'de Engelliler Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Denizli'de, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası, Denizli Belediyesi, Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

10.05.2012 22:48  Güncelleme: 22:46

Etkinlikler, valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Etkinliklerde Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altun, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan, anıta çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Vali Yardımcısı Abdullah Acar, engellilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altun da engelliler günün önemine işaret etti.

Konuşmaların ardından, çok sayıda engelli Denizli Belediyesi Bandosu'nun eşliğinde Denizli Valiliği önünden Denizli Belediyesi'ne kadar kortej yürüyüşüne katıldı. Kortej, renkli görüntülere sahne oldu.

Denizli Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, burada engellilere hitap etti. Hiç kimsenin hayatının sonuna kadar engelli olmayacağının garantisi bulnumadığını ifade eden Başkan Vekili Günalp, 'Yaptığımız tüm projelerde engellilerin hassasiyetini göz önüne alıyoruz.

Engellilerimizin önündeki engelleri kaldırarak yaşamlarını kolaylaştırmaları adına bu hassasiyete dikkat ediyoruz. Hiç kimse engelli olmayacağını düşünmesin. Örneğin ben, 10 dakika sonra düşüp engelli kalabilirim. Sizler için çeşitli programlar hazırladık. Bu vesileyle haftanızı tebrik ediyorum' dedi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası programı Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesi işbirliğiyle Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlenen programla devam etti. Programda, engelliler gönüllerince doyasıya eğlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Denizli'de Engelliler Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement