Deprem Bölgesinde İnşaat Çalışmaları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Deprem Bölgesinde İnşaat Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

22.10.2023 13:06  Güncelleme: 13:23

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinin hızla ayağa kaldırılması için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, 'El birliğiyle, gönül birliğiyle güvenli, sağlam, sıfır atık uyumlu, iklim dostu yuvalarımızı ve iş yerlerimizi inşa edeceğiz.' ifadelerini kullandı. Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, Bakanlık olarak deprem bölgesinin ihya ve inşası için çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürdüklerini vurguladı. Çalışmalar sonucu bölgede inşa edilecek 850 bin bağımsız birimden 200 bininin yapımının hızla sürdüğünü bildiren Özhaseki, şunları kaydetti: 'Deprem bölgesinde her bir vatandaşımız, yuvasına bir an evvel kavuşsun diye gecemizi gündüzümüze kattık. El birliğiyle, gönül birliğiyle güvenli, sağlam, sıfır atık uyumlu, iklim dostu yuvalarımızı ve iş yerlerimizi inşa edeceğiz.' Deprem bölgesinin hızla ayağa kaldırılması için hayata geçirilen 'Yerinde Dönüşüm' projesine de değinen Özhaseki, bu kapsamda 226 bin 325 başvurunun yapıldığını duyurdu.

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesinde her bir vatandaşımız, yuvasına bir an evvel kavuşsun diye gecemizi gündüzümüzü kattık. 850 bin bağımsız bölüm yapacağız, 200 bininin yapımına hızla devam ediyoruz" dedi.

Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Özhaseki, "Deprem bölgesinde her bir vatandaşımız, yuvasına bir an evvel kavuşsun diye gecemizi gündüzümüze kattık. 850 bin bağımsız bölüm yapacağız, 200 bininin yapımına hızla devam ediyoruz. 'Yerinde Dönüşüm' projemize yapılan 226 bin 325 başvuru ile ilgili çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. El birliğiyle, gönül birliğiyle; güvenli, sağlam, sıfır atık uyumlu, iklim dostlu yuvalarımızı ve iş yerlerimizi inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Deprem Bölgesinde İnşaat Çalışmaları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement