Derneğe Kumar Baskını - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Derneğe Kumar Baskını

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Derneğe Kumar Baskını

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde Yenice Taşımacılık ve İşçi Sendikası adlı derneğe yapılan baskında 120 kişi tombala oynarken suçüstü yakalandı.

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde Yenice Taşımacılık ve İşçi Sendikası adlı derneğe yapılan baskında 120 kişi tombala oynarken suçüstü yakalandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yenice Taşımacılık ve İşçi Sendikası adlı dernekte kumar oynandığına dair ihbar aldı. Yaklaşık 100 askeri personelin katılımı ile operasyon yapan jandarma ekipleri, derneğe gerçekleştirilen baskında 120 kişinin içeride tombala oynadığını belirledi. İçeri giren ekipler, tombala kartlarını ve pullarını sakladıkları yerden çıkartarak, dernek içerisinde kumar oynayanlara idari para cezası kesti. Dernek Başkanı Nedim İşbiçer ve 5 kişi  gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, daha önce de bahse konu yerin değişik isimlerde tombala oynatması nedeniyle işlem gördüğü belirlendi.

- Tarsusmersin

Kaynak: DHA