Deva Holding'in, Büyük Katkılarıyla Türkiye'de Bir İlk Daha Gerçekleşiyor - Son Dakika
Güncel

Deva Holding'in, Büyük Katkılarıyla Türkiye'de Bir İlk Daha Gerçekleşiyor

Deva Holding\'in, Büyük Katkılarıyla Türkiye\'de Bir İlk Daha Gerçekleşiyor

DEVA Holding, Kulak Burun Boğaz (KBB) ve Baş Boyun Cerrahisi (BBC) Derneği, GATA işbirliğinde "DEVADIMLARLA YOLA DEVAM" konsepti ile 35.Türk Ulusal KBB ve BBC Kongresi'nde sektördeki bu öncülüğünü devam ettiriyor.

04.11.2013 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DEVA Holding, Kulak Burun Boğaz (KBB) ve Baş Boyun Cerrahisi (BBC) Derneği, GATA işbirliğinde "DEVADIMLARLA YOLA DEVAM" konsepti ile 35. Türk Ulusal KBB ve BBC Kongresi'nde sektördeki bu öncülüğünü devam ettiriyor.

Operatörlüğünü Prof. Dr. Mustafa Gerek'in üstlendiği, Uyku Apnesi Cerrahisinde yeni bir teknik olan "Hipoglossal Sinir İmplantı", Prof. Dr. Alp Demireller, Prof. Dr. Mehmet Ömür ve Prof. Dr. Murat Toprak'ın moderatörlüğünde, Türkiye'de ilk defa bir hasta üzerinde uygulanıyor.

Kongre salonlarına yansıtılan, operatörlüğünü Prof. Dr. Fikret İleri ve Prof. Dr. Alper Ceylan'ın üstlendiği "Septorinoplasti" operasyonu Prof. Dr. Bülent Karcı, Prof. Dr. Nesil Keleş ve Prof. Dr. Semih Sütay'ın moderatörlüğünde gerçekleşiyor.

Kulak Burun Boğaz alanının duayen isimlerini biraraya getiren DEVA Holding, "Uyku Apnesi Cerrahisinde yeni bir teknik olan "Hipoglossal Sinir İmplantı" ve "Septorinoplasti" operasyonlarını büyük katkılarıyla kongre salonlarına taşıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deva Holding'in, Büyük Katkılarıyla Türkiye'de Bir İlk Daha Gerçekleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement