Dha'ya 'Yeşil Nokta Çevreci Basın Ödülü' - Son Dakika
Güncel

Dha'ya 'Yeşil Nokta Çevreci Basın Ödülü'

Dha\'ya \'Yeşil Nokta Çevreci Basın Ödülü\'

'yeşil Nokta Çevreci Basın Ödülü' verildi.

26.09.2013 14:30

'yeşil Nokta Çevreci Basın Ödülü' verildi. Ödülü, DHA Ankara Temsilci Yardımcısı Ümit Kozan AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya'nın elinden aldı.

Türkiye'de ambalaj atıklarının ekonomik ve düzenli geri kazanımı için sanayi, yerel yönetim ve tüketicilerin katkı ve katılımları ile sürdürülebilir bir geri kazanım sisteminin kurulması için faaliyet gösteren ÇEVKO Vakfı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde 'AB'de Ambalaj Atığı Toplama Sistemleri Kongresi' düzenlendi.

Uluslararası düzeyde düzenlenen kongreye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, ÇEVKO Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Okyar Yayalar, Çek Cumhuriyeti'nden Ekokom CEO'su Zbynek Kozel, Belçika'dan Fost Plus Operasyon Grup Müdürü Lieven Capon, Hollanda'dan NedVang CEO'su Dick Zwaveling ile EXPRA Genel Müdürü Joachim Quoden sunumlar yaptı. Çek Cumhuriyeti Çevre Bakanlığından kongreye katılan Ladislav Trylc, Romanya-EcoROM pazarlama ve Satış Direktörü Marius Cristian Brinzea ile İspanya'dan ECOEMBES kurucu CEO'su Melchor Ordóñez Sainz de bu alanda yürüttükleri çalışmaları aktardı.

Kongrede ayrıca, çevreye duyarlı habercilik anlayışına sahip, ambalaj atıklarının çevresel ve ekonomik değeri açısından geri kazanımının önemine dikkat çeken yayınlar yapan medya kuruluşlarına da ödüller verildi.

da ödül aldı. Ödülü DHA Ankara Temsilci Yardımcısı Ümit Kozan AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya'nın elinden aldı.

Ödül töreninde ayrıca Türkiye'nin en iyi akrobasi pilotlarından olan, gökyüzü muhabirliği de yapan ve Mayıs 2013 tarihinde yaşamını yitiren Murat Öztürk adına geleneksel olarak her yıl verilecek ödülü de eşi Nilgün Öztürk aldı. Nilgün Öztürk'e ödülü Milliyet Gazetesi Ankara Haber Koordinatörü Ayhan Aydemir taktim ederken Öztürk duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Törende, Habertürk Gazetesi, CNN Türk, NTV Radyo, Zaman.com.tr, Yeni Asır Gazetesi, Olay TV'nin yetkililerine de ödülleri katılımcılar tarafından taktim edildi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha'ya 'Yeşil Nokta Çevreci Basın Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement