Dha Yurt - Taksiciye Gözdağı Kurşunu Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dha Yurt - Taksiciye Gözdağı Kurşunu Güvenlik Kamerasında

Dha Yurt - Taksiciye Gözdağı Kurşunu Güvenlik Kamerasında
14.01.2017 10:45

ADANA'da Aytunç Çabuk'a gözdağı vermek isteyen rakipleri, evinin önüne park ettiği taksisine pompalı tüfek ile ateş açtı.

ADANA'da Aytunç Çabuk'a gözdağı vermek isteyen rakipleri, evinin önüne park ettiği taksisine pompalı tüfek ile ateş açtı. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırıyla ilgili soruşturma başlatılırken Aytunç Çabuk, saldırının taksi durağı yeri yüzünden yapıldığını ileri sürdü.

Taksi durağı sahibi Aytunç Çabuk, merkez Çukurova İlçesi Belediyeevleri Mahallesi'ndeki evine gelip, taksisine yol kenarına park etti. Yaklaşık 3 saat sonra kimliği belirlenemeyen bir kişi, pompalı tüfekle park halindeki taksiye ateş edip kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırıyla ilgili soruşturma başlatılırken Aytunç Çabuk, saldırının taksi durağı yeri yüzünden yapıldığını ileri sürdü. Daha önce de başka arkadaşlarının araçlarına ateş açıldığını belirten Çabuk, "Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüye göre, bir kişi geliyor, uzakta duran diğer kişinin talimatıyla av tüfeğini çıkartıp taksiye ateş ediyor. Yaklaşık bir yıl önce, cemiyet bizim araçlarımızla bekleme yaptığımız noktaları başka taksicilere de verdi. O günden sonra durağımızdaki taksiler sürekli saldırıya uğrayıp, tacize maruz bırakılıyor" dedi.

Polis, Aytunç Çabuk'un aracına saldırı düzenleyenleri yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Görüntü Dökümü

--------------

Kurşunlanan taksinin genel ve detay görüntüleri

Taksici ile Röp.

Güvenlik Kamerası

-----------------

Silahlı saldırganın gelişi

Pompali tüfekle araça ateş etmesi

Olay yerinden kaçarak uzaklaşması

Haber-Kamera: Fatih KARAÇALI/ADANA,

============================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt - Taksiciye Gözdağı Kurşunu Güvenlik Kamerasında - Son Dakika


Advertisement