Didim'de Sıcak Hava - Son Dakika
Güncel

Didim'de Sıcak Hava

Didim ilçesinde hava sıcaklığı artarken, ilçe sakinleri ve turistler denize girerek serinledi.

16.06.2014 18:56

Didim ilçesinde hava sıcaklığının artmasıyla, ilçe sakinleri ve turistler serinlemek için sahile akın etti.

Yabancı turistlerin yanı sıra okulların tatil olmasıyla yazlıkları bulunanlar sahil beldelerine yönelince, sahil beldelerinde hareketlilik başladı.

Tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan sahil beldesi Didim de bu hareketliliği yaşadı. Hava sıcaklığı bugün 30 derecenin üzerine çıkan ilçede Altınkum plajına koşan turistler ve vatandaşlar güneşin, denizin keyfini çıkardı, kafeteryalarda dinlendi.

Hafta sonu ise düzenlenen tekne turlarında doluluk oranının yüzde yüze ulaştığı öğrenildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Didim'de Sıcak Hava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement