Dilek Dengizek Ersanal Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Dilek Dengizek Ersanal Seçim Sonuçları

Dilek Dengizek Ersanal Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde DSP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı Dilek Dengizek Ersanal oldu.

02.04.2019 10:47

31 Mart seçimlerinde DSP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı Dilek Dengizek Ersanal oldu. DSP adayı Dilek Dengizek Ersanal, ERZURUM büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? ERZURUM büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan DSP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı Dilek Dengizek Ersanal ile ilgili seçim sonuçları ve ERZURUM büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. DSP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı Dilek Dengizek Ersanal oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte ERZURUM büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. ERZURUM aday yarışı ve ERZURUM seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

ERZURUM Seçim Bilgileri

  • ERZURUM büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 2.284 olduğu belirlendi.
  • ERZURUM büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 2.284 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • ERZURUM büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 81,35 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • ERZURUM büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 498.556 olduğu belirlendi.
  • ERZURUM büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 405.591 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

DSP ERZURUM Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilek Dengizek Ersanal Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde DSP ERZURUM büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Dilek Dengizek Ersanal, ERZURUM yarışında % 0,22 oranında aldığı oy ile 7'nci oldu. Dilek Dengizek Ersanal toplamda 866 adet oy sayısına ulaştı.

Dilek Dengizek Ersanal Kimdir?

Dilek Dengizek Ersanal, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde DSP Erzurum Belediye Başkan Adayıdır.

DSP ERZURUM büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Dilek Dengizek Ersanal Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement