Diriliş Ertuğrul'u İzledikten Sonra Hayat Felsefesi Değişti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Diriliş Ertuğrul'u İzledikten Sonra Hayat Felsefesi Değişti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Diriliş Ertuğrul\'u İzledikten Sonra Hayat Felsefesi Değişti

Ekranların reyting rekortmeni dizisi, Diriliş Ertuğrul’u izledikten sonra Osmanlı Devleti kurucularından Ertuğrul Gazi’nin kıyafetlerini giyip, il il gezerek türbe ve camilerde dua ediyor.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi, Diriliş Ertuğrul'u izledikten sonra Osmanlı Devleti kurucularından Ertuğrul Gazi'nin kıyafetlerini giyip, il il gezerek türbe ve camilerde dua ediyor.

Giresun'dan yola çıkan ve Türkiye'deki türbeleri gezmeyi amaçlayan 62 yaşındaki Hamza Çukur'un duraklarından biri de Edirne oldu.

2 yıl önce felç geçirdikten sonra sağlığına kavuşmasıyla kendisini türbelerde dua etmeye adayan Çukur, bu hayat felsefesinde Diriliş Ertuğrul dizisinin payının büyük olduğunu söylüyor.

Osmanlı Devleti'ni çok sevdiğini dile getiren Çukur, "Ben Osmanlıyım. Hastalığımdan kurtuldum. Türkiye'de çok il gezdim. Türbelerde dua ettim. Tüm Türkiye'deki türbeleri gezmeyi hedefliyorum. Şimdi Edirne'deyim" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA