Son Dakika! İslam İşbirliği Teşkilatı FETÖ'yü Terör Örgütü İlan Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son Dakika! İslam İşbirliği Teşkilatı FETÖ'yü Terör Örgütü İlan Etti

19.10.2016 10:17  Güncelleme: 11:10

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bir son dakika haberi verdi. İslam İşbirliği Teşkilatı'nın FETÖ'yü terör örgütü ilan ettiğini açıkladı.

İslam İşbirliği Teşkilatı, FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan etti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

BAKAN DUYURDU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 43'üncü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılmak üzere Özbekistan'da bulunuyor. Toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan ettiğini duyurdu.

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN ETTİ

Çavuşoğlu açıklamasında, "Hassasiyetlerimizi anlayarak dayanışma gösteren ve FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan eden İslam İşbirliği Teşkilatı'na teşekkür ediyoruz. Taşkent'te 2 gün boyunca yaptığımız girişimler sonucu İİT'nin FETÖ'yü terör örgütü ilan etmesi önemli bir milat olmuştur" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son Dakika! İslam İşbirliği Teşkilatı FETÖ'yü Terör Örgütü İlan Etti - Son Dakika


Advertisement