DİSK Barışta Israr Edecek - Son Dakika
Güncel

DİSK Barışta Israr Edecek

DİSK Barışta Israr Edecek

DİSK Genel-İş Diyarbakır 1 ve 2 No'lu şubeleri ve DİSK Güvenlik-Sen Bölge temsilciliği işçilerin savaş politikaları karşısında barışta ısrar edeceklerini söyledi.

28.07.2015 16:57

DİSK Genel-İş Diyarbakır Bölge Başkanlığı, DİSK Genel-İş Diyarbakır 1 ve 2 No'lu şubeleri ve DİSK Güvenlik-Sen Bölge temsilciliği ortak bir basın açıklaması yaparak işçilerin savaş politikaları karşısında barışta ısrar edeceklerini söyledi.

Kayapınar Belediyesi önünde yapılan açıklamaya sendika yöneticilerinin ve çok sayıda işçinin yanı sıra belediye eş başkanları Mehmet Ali Aydın ve Fatma Arşimet de katıldı.

Ortak açıklamayı okuyan DİSK Genel-İş 2 No'lu Şube Eş Başkanı Pelda Arşimet barış umutlarının yerini endişeli bir bekleyişe bıraktığını söyledi. Barış sürecini bir koz olarak kullanan siyasi iradenin bugün yaşananların sorumlusu olduğunu kaydeden Arşimet, "Başkanlık sistemini isteyenlerin neleri göze alabildiğini yaşayarak görüyoruz. 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarını hazmedemeyenler ülkeyi bir kaosa sürüklüyor. IŞİD belasının bu kadar pervasızca hareket etmesi yine bu zihniyetin sonuçlarıdır. Reyhanlı'da, Amed'te, Suruç'ta yaşanan katliamlar Roboski'de yaşanlardan bağımsız değildir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel DİSK Barışta Israr Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement