Dısney•Pıxar'dan Yeni Kısa Film "KUM Kuşu" - Son Dakika
Güncel

Dısney•Pıxar'dan Yeni Kısa Film "KUM Kuşu"

Dısney•Pıxar\'dan Yeni Kısa Film "KUM Kuşu"

"Kum Kuşu", 2016'da "Kayıp Balık Dori" filmiyle vizyona giriyor.

22.04.2016 09:47  Güncelleme: 09:55

Yönetmenliğini Alan Barillaro'nun ve yapımcılığını Marc Sondheimer'in üstlendiği Pixar Animasyon Stüdyolarının yeni kısa filmi "Kum Kuşu", sahilde ilk defa yemek bulmak üzere yuvasından ayrılan karnı aç kum kuşunun hikayesini anlatıyor. Tek sorun yiyeceklerin soğuk, ıslak ve korkutucu dalgaların vurduğu sahildeki kumların altında gömülü olmasıdır. Küçük Pier yeni bir arkadaşının yardımıyla korkularını yenmek ve karnını doyurmak ümidiyle tekrar dalışa geçer. "Kum Kuşu" 2016'da dünya çapındaki sinemalara "Kayıp Balık Dori" filmiyle birlikte girecek.

ALAN BARILLARO (Yönetmen) Pixar Animasyon Stüdyolarına Ocak 1997'de katıldı. Barillaro animatör olarak neredeyse bütün Pixar filmlerinde çalıştı, bunlara "Bir Böceğin Yaşamı," "Oyuncak Hikayesi 2," "Sevimli Canavarlar Üniversitesi," ve Akademi Ödülü® sahibi sinema filmleri "Kayıp Balık Nemo," "İnanılmaz Aile," "WALL•E" ve "Cesur" filmleri de dahil. Barillaro bu son üç filmde denetmen animatör rolünü üstlendi, filmlerdeki karakterleri hayata geçiren animatörler ekibini denetlemekten sorumluydu.

Barillaro, "Cesur" filmindeki çalışmasından sonra Pixar'ın yazılım geliştirme ekibiyle birlikte stüdyonun film yapma sürecine yaratıcı esneklik sağlamakta yardımcı olacak animasyon araçları yaratmak üzere çalışmaya başladı. Barillaro bu kavramın bir kanıtı olarak da plajdaki küçük bir kuşla -bir kum kuşuyla- ilgili kısa bir test animasyonu yarattı. Kısa zamanda tam teşekküllü kısa filme dönüşen ve yönetmenliğini Barillaro'nun yaptığı animasyon testi "Kum Kuşu" ilk sinema çıkışını 2016'da "Kayıp Balık Dori" filmiyle birlikte yapacak.

Niagara Şelaleleri, Kanada'da büyüyen Barillaro'nun animasyona olan ilgisi küçük yaşta başladı. Lise sırasında başladığı çeşitli reklam şirketlerinde yavaş yavaş yükselerek çalışmalarına Sheridan Animasyon Kolejinde devam etti. Barillaro şu anda ailesiyle birlikte Oakland, Kaliforniya'da yaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dısney•Pıxar'dan Yeni Kısa Film 'KUM Kuşu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement