Diyanet'in "Kendi Dilinden Fetö Örgütlü Bir Din İstismarı" Raporunda, Fetö Elebaşı Gülen'in... - Son Dakika
Güncel

Diyanet'in "Kendi Dilinden Fetö Örgütlü Bir Din İstismarı" Raporunda, Fetö Elebaşı Gülen'in...

Diyanet'in "Kendi Dilinden FETÖ Örgütlü Bir Din İstismarı" raporunda, FETÖ elebaşı Gülen'in kendisini olağanüstü bir şahsiyet olarak algılatmak için çok büyük ve sistematik bir çaba gösterdiği, incelenen kitap ve ses kayıtlarından ise örgüt mensuplarına "Fetullah Gülen sıradan bir kimse değildir.

26.07.2017 11:52

Diyanet'in "Kendi Dilinden FETÖ Örgütlü Bir Din İstismarı" raporunda, FETÖ elebaşı Gülen'in kendisini olağanüstü bir şahsiyet olarak algılatmak için çok büyük ve sistematik bir çaba gösterdiği, incelenen kitap ve ses kayıtlarından ise örgüt mensuplarına "Fetullah Gülen sıradan bir kimse değildir. O, ahir zamanda İslam'ı ihya etmek için Allah tarafından seçilmiş özel bir kişidir" telkininde bulunduğu belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyanet'in 'Kendi Dilinden Fetö Örgütlü Bir Din İstismarı' Raporunda, Fetö Elebaşı Gülen'in... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement