Diyarbakır'da Asayiş Uygulaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da Asayiş Uygulaması

21.12.2017 22:53

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde helikopter destekli asayiş uygulaması yapıldı.

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde helikopter destekli asayiş uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte huzur ve güvenliğin devamlılığının sağlanması, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önceden önlem alınması, önleyici kolluk hizmetlerinin yapılması, şüpheli görülen, aranan, suç işlemeye yönelik davranışlarda bulunan kişiler ile her türlü taşınması yasak alet ve maddeleri taşıyan kişilerin yakalanması amacıyla uygulama gerçekleştirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik, Terörle Mücadele, Güvenlik, Özel Harekat, Çocuk, Foto Film, Havacılık Şube Müdürlükleri ve merkez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uygulamaya 680 personelden oluşan 45 ekip katıldı.

Ekipler, 18 umuma açık iş yeri ve 5 internet kafeyi denetledi.

Uygulamada, 569 kişi genel bilgi toplama sorgulamasına tabi tutuldu, bin 507 kişi kontrol edildi, 607 araçta arama yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Asayiş Uygulaması - Son Dakika


Advertisement