Diyarbakır'da, Başbakan Erdoğan'ın doğum günü kutlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakır'da, Başbakan Erdoğan'ın doğum günü kutlandı

Diyarbakır\'da, Başbakan Erdoğan\'ın doğum günü kutlandı
26.02.2014 22:33

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 60. yaş günü il binasında pasta keserek kutlandı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 60. yaş günü il binasında pasta keserek kutlandı.

Başbakan Erdoğan'ın 60. yaş günü dolayısıyla AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında kutlama yapıldı.

İl Başkanı Aydın Altaç, parti üyeleriyle, üzerinde Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafı ile "Uzun adam ile uzun yıllara" yazısı bulunan pastayı kesti.

Altaç, yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın doğum gününü kutlamak için bir araya geldiklerini belirtti.

"Bir ülkenin ve bir milletin tarihini değiştiren, her zaman büyük liderler olmuştur. Sayın Başbakanımız da bizim için gidişatı değiştiren büyük liderdir" diyen Altaç, ülkenin sorunlarının kısa sürede çözüldüğünü belirtti.

Altaç, ülkeye yapılan en büyük hizmetin çözüm süreci olduğunu vurgulayarak, şöyle dedi:

"Çözüm süreciyle akan kan durmaya başladı. Sayın Başbakanımızın bu ülkeye yaptığı hizmetlerin başında çözüm süreci geliyor. Biz 2023'te bugün yapılan çalışmaların çok daha iyi takip edileceğini iyi biliyoruz. Bu anlamda Başbakanımıza, 'İyi ki doğdun büyük usta, iyi ki doğdun büyük lider, iyi ki doğdun uzun adam' diyoruz. Diyarbakır'dan sevgilerimizi ve saygılarımızı belirtiyoruz."

Daha sonra, kesilen pasta parti üyeleri ve davetlilere ikram edildi.

-başbakan erdoğanın doğum günü

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da, Başbakan Erdoğan'ın doğum günü kutlandı - Son Dakika


Advertisement