Diyarbakır'da, Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.
Anıtpark'ta gerçekleştirilen törene, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cihan Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Jale Saraç, askeri ve mülki erkan katıldı.
Törende Diyarbakır Valiliği, 7. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtı'na sunuldu. Çelenklerin ardından, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte tören sona erdi.
Son Dakika › Güncel › Diyarbakır'da Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?