Diyarbakır'da İftar Vaktinde Silahlı Soygun - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da İftar Vaktinde Silahlı Soygun

Diyarbakır\'da İftar Vaktinde Silahlı Soygun

Diyarbakır’da iftar vakti bir markete giren maskeli 2 soyguncu bayan kasiyere silah doğrultarak kasada bulunan 2 bin 500 lirayı alıp kayıplara karıştı.

10.07.2015 22:33

Diyarbakır'da iftar vakti bir markete giren maskeli 2 soyguncu bayan kasiyere silah doğrultarak kasada bulunan 2 bin 500 lirayı alıp kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Hatboyu caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İftar ezanının okunduğu esnada markete giren ve 20-21 yaşlarında 2 maskeli ve silahlı şahıs kasada bulunan kadın kasiyere silah doğrultup paraları istediler. Market görevlisi kadın kasiyer bir anda neye uğradığını şaşırarak kasada bulunan yaklaşık 2 bin 500 lirayı poşete koyup soygunculara verdi. Paraları kadın kasiyerden alan yüzü maskeli ve silahlı soyguncular ara sokaklara kaçıp izlerini kaybettirdiler. Yaşanan soygun sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek parmak izi tespitinde bulundu.

Polis ekipleri kaçan zanlıların yakalanması için operasyon başlatırken olayla ilgili soruşturma sürüyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da İftar Vaktinde Silahlı Soygun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement