Diyarbakır'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti

Diyarbakır\'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde abdest almak için evinin önüne çıkan 90 yaşındaki Faik Delibaş, köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Kimsesiz olduğu öğrenilen Delibaş'tan haber alamayan mezra sakinleri, kötü koku nedeniyle ihbarda bulundu. Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaşlı adamın köpekler tarafından parçalanmış cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

25.07.2023 00:06  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde abdest almak için evinin önüne çıkan 90 yaşındaki Faik Delibaş, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

ABDEST ALMAK İÇİN DIŞARIYA ÇIKMIŞ

Dün Hazro ilçesinin kırsal Dadaş Mahallesi Dadaş Ağılı mezrasında Faik Delibaş, abdest almak için evininin önüne çıktı. Burada köpeklerin saldırısına uğrayan Delibaş, aldığı yaralarla hayatını kaybetti.

Sokak köpekleri yaşlı adamı öldürüp cesedini parçaladı

KÖTÜ KOKULAR GELİNCE EKİPLERE HABER VERDİLER

Kimsesiz olduğu öğrenilen Delibaş'tan gün boyu haber alamayan mezra sakinleri çevreye yayılan kötü koku nedeniyle ihbarda bulundu. Bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sokak köpekleri yaşlı adamı öldürüp cesedini parçaladı

CESEDİ PARÇALAMIŞLAR

Kokunun yayıldığı Delibaş'ın evinin önüne gelen ekipler, yaşlı adamın köpekler tarafından kısmen parçalanmış cesediyle karşılaştı. Ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan yaşlı adam hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mehmet Uvez: rahmetli dayım 90 yaşındaymış bu olay vesile olmuş 12 117 Yanıtla
  • Beyhan Gunes: Artık bu sokak köpekleri olayını ciddiye alma vaktınız gelmedi mi ..sürekli bir mimar bir yaşlı bir çocuk ölümü haberleri almak istemiyoruz.Lütfen bu konuda ciddi önlemler alınsın 70 5 Yanıtla
  • kamil erol: sayın devlet yetkilileri hala neyi bekliyorsunuz ölen sayısında limitmi belirlediniz şukadara ulşamadan işlem yapmıyoruzmu demek amacınız ne sizin yakınınıza olsa böyle acaba ortalığı yıkardınız mecliste 56 8 Yanıtla
  • mustafa kemal ünal: dağbaşında bir mezra suç hemen köpeklere dağda kurt olur ayı olur leopar olur çakal olur ama suçluyu bulmak kolay hemen köpeklere çünkü dilleri yok 5 39 Yanıtla

Advertisement