Diyarbakır'da terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda 136 molotofkokteyli ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.
Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlar kapsamında çalışma başlatıldığı bildirildi.
Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen metruk bir binada yapılan aramada 136 molotofkokteyli ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildiği belirtilen açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edilecektir" denildi.
Son Dakika › Güncel › Diyarbakır'da Terör Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?