Demirtaş, Yeni Seçim Şarkısı İçin Stüdyoya Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Demirtaş, Yeni Seçim Şarkısı İçin Stüdyoya Girdi

Demirtaş, Yeni Seçim Şarkısı İçin Stüdyoya Girdi
08.05.2015 10:49  Güncelleme: 11:19

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere hazırlanan şarkı için mikrofon başına geçti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere hazırlanan şarkıyı söylemek için stüdyoya girdi. Kürt sanatçı Diyar ile düet yapan HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın söylediği şarkının bir kısmı kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşıldı.

DEMİRTAŞ MİKROFONUN BAŞINDA

HDP'nin daha önce hazırladığı, "Bizler HDP, HDP Meclis'e" seçim şarkısında bağlama çalan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yeni bir seçim şarkısı için bu kez mikrofonun başına geçti. Kayıt için Kürt sanatçı Diyar ile Diyarbakır'da stüdyoya girerek düet yapan Demirtaş'ın kayıt sırasında oldukça keyifli olduğu görüldü.

"SADECE BAĞLAMA ÇALMIYOR"

Stüdyoda yeni kayıt edilen seçim şarkısının bir kısmı HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Seçim şarkısının bugün Elazığ mitinginde çalınması bekleniyor. "Sadece bağlama çalmıyor, bazen de söylüyor" başlığı ile paylaşılan ve Demirtaş'ın söylediği seçim şarkısının sözlerinin bir kısmı şöyle:

Kara çıldılar beyaza, çalıp durdular namaza

Yıkılacaklar bu yaza bu yüzden vurular saza,

Çarpılacaklar bu yaza bu yüzden vurular saza

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demirtaş, Yeni Seçim Şarkısı İçin Stüdyoya Girdi - Son Dakika


Advertisement