Dmd Hastasına Karnesini Kaymakam Evinde Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dmd Hastasına Karnesini Kaymakam Evinde Verdi

08.06.2018 18:00

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Şehit Recep Çakıl İmam Hatip Orta Okulu 6. sınıf öğrencisi DMD hastası Muhammet Ergin'e karnesini evinde verdi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Şehit Recep Çakıl İmam Hatip Orta Okulu 6. sınıf öğrencisi DMD hastası Muhammet Ergin'e karnesini evinde verdi.

Kaymakam Ürkmezer, ziyarette yaptığı konuşmada, başarısından dolayı Ergin'i tebrik etti.

Tüm çabalarının onlara çok daha iyi yarınlar hazırlayabilmek olduğunu ifade eden Ürkmezer, şöyle konuştu:

"Muhammet çok başarılı bir öğrenci. Öğretmeni de kendisinden oldukça memnun. Karnesine baktığınızda da anlıyorsunuz. Evladımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Devletimiz her alanda olduğu gibi geleceğimizin teminatı çocuklarımıza da hiçbir ayrım yapmadan eğitim alabilmeleri için çeşitli projeler üretiyor. Evde eğitimde bunlardan sadece bir tanesi. Ben başta eğitime büyük önem veren Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bakanlığımıza, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, evlatlarını gözleri önünden bir an ayırmayan değerli velilerimize teşekkür ediyor, Muhammet'i bir kez daha kutluyorum."

Ürkmezer, anne Zakire Ergin ve Muhammet ile süre sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dmd Hastasına Karnesini Kaymakam Evinde Verdi - Son Dakika


Advertisement