Doğu'da Sibirya Soğukları Sürüyor: Göle Eksi 26 - Son Dakika
Son Dakika Logo

Doğu'da Sibirya Soğukları Sürüyor: Göle Eksi 26

Doğu\'da Sibirya Soğukları Sürüyor: Göle Eksi 26
16.02.2015 12:24

Doğu Andolu Bölgesi'nde Sibirya soğukları etkisini sürdürürken, en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 26 dereceyle Ardahan'ın Göle ilçesinde ölçüldü.

Doğu Andolu Bölgesi'nde Sibirya soğukları etkisini sürdürürken, en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 26 dereceyle Ardahan'ın Göle ilçesinde ölçüldü.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, dün gecenin en düşük sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Ardahan'ın Göle ilçesinde 26, Çıldır'da 25, Kars'ta 23, Erzurum Aziziye'de 22, Ardahan'da 21, Erzurum merkez ve Ağrı'da 19, Muş'ta 6, Erzincan ve Iğdır'da 4 derece olarak ölçüldü. Kent merkezindeki kar kalınlıkları Ağrı'da 48, Muş'ta 25, Erzurum'da19, Kars'ta 16, Ardahan'da 15, santimetre olarak belirlendi. Kayak merkezlerinde kar kalınlıkları ise Konaklı'da 112, Sarıkamış ve Palandöken'de 105 santimetre olarak ölçüldü.

Meteoroloji uzmanları Sibirya soğuklarının bölgede etkisini sürdürmeye devam edeceğini bildirdi. Uzmanlar yollarda meydana gelen buzlanmanlara karşı sürücüleri uyardı. Soba zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli olması istendi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğu'da Sibirya Soğukları Sürüyor: Göle Eksi 26 - Son Dakika


Advertisement