Doktor Olmak İçin Biriktirdi, İnternette Kaptırdı - Son Dakika
Güncel

Doktor Olmak İçin Biriktirdi, İnternette Kaptırdı

Doktor Olmak İçin Biriktirdi, İnternette Kaptırdı

Ağrı'da 10 yaşındaki çocuğun doktor olmak için kumbarasında biriktirdiği parasını internet üzerinden çarptılar.

28.04.2016 06:43  Güncelleme: 10:42

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Annesiyle birlikte yaşayan 10 yaşındaki İştar Keskin'in 3 yıldır kumbarasında biriktirerek bankaya yatırdığı 2 bin liranın 1800 lirasını dolandırıcılar internet üzerinden çarptılar.

DOKTOR OLMAK İÇİN BİRİKTİRİYORDU

Doğubayazıt'ta İlkokul 4. sınıfta okuyan İştar Keskin, doktor olmak için 3 yıl önce tasarrufa başladı. Annesinin verdiği harçlığın az bir bölümünü harcayan, geriye kalanını kumbarasında biriktiren ve daha sonra parayı bir bankanın Doğubayazıt şubesine anne Halime Keskin adına yatırılan hesaba, İstanbul'dan internet aracılığı ile giren Ali Çetinbaş isimli dolandırıcı, 22 Nisan günü 1.800 lirayı kendi hesabına aktardı.

PES ETMEYECEĞİM

Parasını kaptıran İştar Keskin ise; "Pes etmeyeceğim. Kumbaramda para biriktirmeye devam edeceğim" derken anne Halime Keskin, "Beni telefonla arayan Burcu isimli kadın, internet bankacılığından aradığını söyledi ve telefona gelen şifreyi aldı. Sonra hesabın boşaltıldığını gördüm. Çocuğumun geleceği için olan o birikim bir anda yok edildi. Mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktor Olmak İçin Biriktirdi, İnternette Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement