Dolandırıcıları güvenlik kamerası yakalattı - - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dolandırıcıları güvenlik kamerası yakalattı -

14.07.2014 13:09

Silifke ilçesinde bir büfeciyi dolandırdıkları iddia edilen üç zanlı, güvenlik kamerası kayıtları sayesinde yakalandı.

Silifke ilçesinde bir büfeciyi dolandırdıkları iddia edilen üç zanlı, güvenlik kamerası kayıtları sayesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Sarıcalar Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'ndaki büfeye giren bir kişi, iş yeri sahibinden sigara istedi. Aldığı sigara karşılığı 100 lira veren zanlı, verdiği parayı ise bir süre sonra geri aldı. Bu arada büfeye gelen diğer zanlı da su aldıktan sonra ödeme yapmak istediğini belirterek iş yeri sahibinin dikkatini dağıttı.

Zanlıların oyalaması sonucu aklı karışan büfeci, zanlının da sigara ücretini ödediği yönündeki ısrarları sonucunda 100 liranın para üstünü verdi. Zanlıların uzaklaşmasından sonra dolandırıldığını fark eden büfeci, polise ihbarda bulundu.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, zanlıların K.U. ve M.Ö. olduğunu, K.G'nin de dışarıda gözcülük yaptığını tespit etti. Gözaltına alınan zanlılar, sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan, özel bir hastanede doktor ve hemşirelerin çantalarını çaldığı iddia edilen zanlı da güvenlik kamerası kayıtları incelenerek yakalandı.

Muhabir: Hüseyin HASKAN, Anıl Bağrık

Yayınlayan: Tevfik Işık

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dolandırıcıları güvenlik kamerası yakalattı - - Son Dakika


Advertisement