Dolunay ve Altıntepe'deki Tarihi Kalıntılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dolunay ve Altıntepe'deki Tarihi Kalıntılar

Dolunay ve Altıntepe\'deki Tarihi Kalıntılar
02.06.2026 11:31

Erzincan'daki Altıntepe Ören Yeri'nde dolunayın oluşturduğu güzel görüntüler fotoğraflandı.

ERZİNCAN'daki Altıntepe Ören Yeri'nde, gece gökyüzünde beliren dolunay, güzel görüntüler oluşturdu. Tarihi kalıntılar ile dolunayın birleştiği o anlar, doğa ve yaban hayat fotoğrafçısı Fatih Civan tarafından görüntülendi.

Kent merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafede bulunan ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin en önemli Urartu yerleşimlerinden biri olan Altıntepe Ören Yeri, ufuk çizgisinden yükselen dolunay ile aydınlandı. Işık kirliliğinden uzak, berrak gökyüzünde parıldayan dolunay, Urartular döneminden kalma surlarla birleştiğinde ortaya güzel görüntüler çıktı. Fotoğraf sanatçıları ve doğaseverler, bu doğa olayını fotoğraflamak için Altıntepe eteklerine akın etti. O anlar, doğa ve yaban hayat fotoğrafçısı Fatih Civan tarafından görüntülendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolunay ve Altıntepe'deki Tarihi Kalıntılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement