Dondurucu Soğuğun Etkili Olduğu Gaziantep'te Yılın İlk Karı Yağdı - Son Dakika
Güncel

Dondurucu Soğuğun Etkili Olduğu Gaziantep'te Yılın İlk Karı Yağdı

Dondurucu Soğuğun Etkili Olduğu Gaziantep\'te Yılın İlk Karı Yağdı

Gaziantep’te dondurucu soğuğun etkisi, yılın ilk kar yağışı ile azaldı.

04.01.2016 13:56

Gaziantep'te dondurucu soğuğun etkisi, yılın ilk kar yağışı ile azaldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı, öğleye doğru etkisini arttırdı.

Gaziantep'te 2 gündür dondurucu soğuk etkili olurken, kentteki soğuk havanın etkisi ise sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı ile azaldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı öğle saatlerine doğru etkisini arttırdı. Kara hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da zor anlar yaşadı.

Kar elbiselerini ayakkabılarını giymeye fırsat bulamadıklarını belirten vatandaşlar, "Kara hazırlıksız yakalandık. Ama yağması çok iyi oldu. İki gündür etkili olan dondurucu soğuklar, soğuk algınlığı, grip gibi hava kirliliğinden kaynaklanan hastalıkların etkisini de azalttı" diye konuştu - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dondurucu Soğuğun Etkili Olduğu Gaziantep'te Yılın İlk Karı Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement