Doritos Alın, James Bond’u Kıskandırın - Son Dakika
Güncel

Doritos Alın, James Bond’u Kıskandırın

Doritos Alın, James Bond’u Kıskandırın

Yeni Yılda Cips Paketin Doritos, Araban Aston Martin Olsun!

05.01.2011 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cips paketinden Aston Martin çıkar mı demeyin! Aşk, güç ve güzelliğin simgesi, dünyayı sarsan James Bond filmlerinin efsane otomobili Aston Martin kazanma şansı şimdi tüm Doritos aile ve süper boy paketlerinde! Doritos'un "Aşk acı mı yoksa tatlı mı" konseptiyle aşıklar için kalp şeklinde özel olarak hazırladığı mısır cipslerinin yanı sıra tüm Doritos aile ve süper boy paketleri, 1 kişiyi aksiyon tutkunlarının rüya otomobili Aston Martin V8 Vantage Coupe sahibi yapıyor.

Türkiye'de sadece 2 kişinin sahip olduğu süper lüks otomobil Aston Martin V8 Vantage Coupe'ye sahip olmak için tek yapman gereken 20 Aralık – 15 Mart 2011 tarihleri arasında Doritos aile ve süper boy paketlerinin içinden çıkan şifreyi 7516'ya göndermek ya da www.tytz.com sitesinde kampanyaya katılım bölümüne giriş yapmak. Haydi hemen Doritos almaya, Doritos ile aşk heyecanını ikiye katla!

Doritos lezzeti, aşıklar için şekil değiştirdi. Kalp şeklinde üretilen kırmızı biber çeşnili "Doritos Aşk Acıdır" ve ketçap aromalı "Doritos Aşk Tatlıdır" ile sevdiğiniz ile eğlence dolu bambaşka lezzetlerin tadına varacaksınız. Tüm Doritos aile ve süper boy paketlerinde sizi bekleyen, Türkiye'de sadece 2 kişide bulunan, James Bond filmlerinin efsane otomobili, lüksün simgesi Aston Martin V8 Vantage Coupe kazanma fırsatı bu çok özel paketlerde de olacak.

İlk üretime geçtiği 1914 yılından bu yana sadece 50 bin adet üretilen ve tamamen el yapımı olan rüya otomobil Aston Martin; Türkiye'de de lüks araba tutkunların öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. İsmi efsane sinema kahramanı James Bond ile özdeşleşen Aston Martin'in, V8 Vantage Coupe modeli şimdi dünyanın ve Türkiye'nin en çok tüketilen mısır cipsi Doritos ile senin olabilir.

Doritos ile ulaşılmaz gibi görünen bu lüks otomobile ulaşmak çok kolay! 20 Aralık 2010 – 15 Mart 2011 tarihleri arasında Doritos aile boyu veya süper boy "paketlerindeki şifreyi 7516'ya göndermek ya da www.tytz.com sitesindeki kampanyaya katılım bölümünden başvuru yapmak yeterli. Şansın da yardımıyla 18 Mart 2011 tarihinde yapılacak çekilişte, Tükiye'de Aston Martin V8 Vantage Coupe sahibi olan 3'üncü kişi sen olabilirsin.

Haydi durma! Doritos paketlerinden çıkan kodu gönder, çekilişe katıl, bu muhteşem otomobili sen yakala!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doritos Alın, James Bond’u Kıskandırın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement