Antalya'da Bunalıma Giren 4 Çocuk Annesi Kadın İntihar Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Bunalıma Giren 4 Çocuk Annesi Kadın İntihar Etti

Antalya\'da Bunalıma Giren 4 Çocuk Annesi Kadın İntihar Etti
07.03.2014 15:31  Güncelleme: 15:54

Antalya'da bunalıma giren dört çocuk annesi Çiçek Y., su kanalına atlayarak intihar etti.

Antalya'da eşinin trafik kazası geçirmesinden sonra psikolojisi bozulan 4 çocuk annesi Çiçek Y., bu sabah bunalıma girdi ve su kanalına atlayarak intihar etti.

"PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ"

Olay, bugün sabah meydana geldi. Nakliyecilik yapan eşi Osman Y'nin yaklaşık dört ay önce geçirdiği trafik kazasından sonraki iyileşme ve tedavisi süresinde psikolojisi bozulan ve bunalıma giren Çiçek Y., eşi taburcu olduktan bir süre sonra psikolojik tedavi gördü.

SU KANALINA ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Bu sabah saatlerinde iki çocuğunu okula, eşini de işe gönderen Çiçek Y., evinin 50 metre yakınındaki sulama kanalına giderek kendini suya bıraktı. Yağmur sebebiyle kanalın dibinde oluşan balçığa dizlerine kadar saplanan Çiçek Y. kurtulma çabalarına rağmen bunu başaramadı ve boğularak hayatını kaybetti. Çiçek Y.'nin cansız bedeni vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri ve itfaiye tarafından kanaldan çıkarıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen akrabaları sinir krizi geçirirken, eşi Osman Ç. yağmur altında sırtına aldığı battaniye ile oturduğu yerden uzun süre üzeri battaniye ile örtülü eşinin cesedini seyretti. Ceset, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Bunalıma Giren 4 Çocuk Annesi Kadın İntihar Etti - Son Dakika


Advertisement