DoubleTree by Hilton Malatya'da Çok Özel İftar Sofraları - Son Dakika
Güncel

DoubleTree by Hilton Malatya'da Çok Özel İftar Sofraları

DoubleTree by Hilton Malatya\'da Çok Özel İftar Sofraları

Malatya'nın merkezinde ve Malatya Park AVM'nin hemen yanı başında bulunan ve 202 modern ve konforlu odasıyla DoubleTree by Hilton Malatya, Ramazan ayında çok özel menüleriyle konuklarını ağırlıyor.

26.06.2014 09:56

Otelin seçkin mekanı Meliddu Restaurant'ta, ödüllü Executive Şef Onur Şen tarafından hazırlanan ve Malatya'nın yerel tatlarının da sunulduğu iftar menüleri ailenizle ve dostlarınızla bir araya geleceğiniz iftar sofralarında hizmet verecek. İftariyeliklerle başlayan iftarınızda kayısı, hurma, kaymak, bal, tahin pekmez, Çerkez tavuğu gibi zengin çeşitler sofranızdan eksik olmayacak.

Daha sonra otelin şefi tarafından size özel hazırlanan set menülerden birini seçerek çorba çeşitleri ile iftarınıza başlayabilir, piliç beğendi, levrek ızgara, kuzu kavurma, nohutlu pilav, mantı, kuzu beğendi, kuzu tandır gibi seçkin lezzetleri tercih edebilirsiniz. DoubleTree by Hilton Malatya'da tatlılar da unutulmamış. Sütlaç, Güllaç, İrmik Helvası, Vanilyalı Dondurma, Baklava, Kazandibi, Revani ve diğer Türk tatlıları ve meyveler, boza, çay kahve ikramı sizler için düşünülmüş. Ayrıca menülerin hepsinde sınırsız meşrubat fiyata dahil edilmiş.

Ramazan ayı boyunca sizler için hazırlanan 6 ayrı iftar menülerinden birini 59 TL + KDV ve 65 TL + KDV seçenekleriyle tercih edebilirsiniz.

Hilton HHonors misafir sadakat programı üyeleri DoubleTree by Hilton Malatya'daki her yemek rezervasyonlarında puan kazanıp kullanabilecekler.

Rezervasyon Tel: 0422 377 70 00 No'lu telefonu arayabilir ya da DoubleTree by Hilton Malatya adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DoubleTree by Hilton Malatya'da Çok Özel İftar Sofraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement